Εκκλησιαστικό Ρητό

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Αποκλειστικό: Καταγγελία Μαυρίδη για Μπουροδήμο.

Ο κος Παναγιώτης Μαυρίδης αναφέρει ότι ερώτημα απήυθυνε προς τον Δήμο Διρφύων- Μεσσαπίων σχετικά με την αμοιβή του σχετικά με η πολυδαίδαλη νομοθεσία, η οποία είναι και άδικη κατά τη γνώμη μου, δίνει τη δυνατότητα στο Δήμο να οχυρωθεί πίσω της και να μη μου καταβάλει το ποσό αμοιβής μου, για την εργασία μου. Βλέπετε, δεν αξιολογήθηκε το γεγονός ότι εγώ εκπλήρωσα όλες μου τις υποχρεώσεις, και με το παραπάνω, ώς όφειλα. Επίσης, δεν υπήρχε κανενός είδους πρόθεση από μέρους της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου, για να με προφυλάξει από αυτόν τον κίνδυνο. Αντιθέτως, ταλαιπωρήθηκα ψάχνοντας για παλιές δημοσιεύσεις σε εφημερίδες, που μου ζήτησαν αρχικά, πλήρωσα φορολογικά και κρατήσεις, χωρίς κανένα αντίκρυσμα.

Στην ουσία, αυτό που ξέρω εγώ, είναι ότι ο Δήμος παρέλαβε μία μελέτη οδογέφυρας, η οποία μάλιστα κατασκευάστηκε άρτια και σωστά, χωρίς να πληρώσει, εις βάρος μου.

-Αφού λοιπόν η οικονομική υπηρεσία ήξερε ότι υπήρχε θέμα παραγραφής, για ποιό λόγο μου ζήτησε να εκδώσω απόδειξη παροχής υπηρεσιών, να πληρώσω φορολογικά κλπ;

-Αφού δεν με πληρώνουν, για ποιό λόγο καταχώρησαν την αποδειξη παροχής υπηρεσιών μου στα βιβλία τους και δε μου την επιστρέφουν για να την ακυρώσω;
Ελπίζω να είμαι ο τελευταίος που εκμεταλεύονται μ' αυτόν τον τρόπο.

Ορίστε, το έγγραφο του δήμου: Κάντε κλικ πάνω στην εικόναΜετά από αυτό το έγγραφο ο κος Μαυρίδης τους υπέβαλλε την παρακάτω αίτηση:

Από την μεριά βέβαια των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου δεν έχει σταλεί ουδεμία απάντηση προς τον κο Μαυρίδη.

3 σχόλια:

Μακρυκάπα 11 είπε...

5 χρόνια τι έκανε ο εν λογο κύριος; άδικος ο νόμος;5 χρόνια επι Μπαζωτη γιατί δεν απαιτούσε τα λεφτά;άδικος δεν είναι ο νόμος αλλά εσείς!!!

Evia Welle είπε...

Δε νομίζω αγαπητέ αναγνώστη ότι είμαστε άδικοι. Όταν ένας άνθρωπος προσφέρει υπηρεσίες πρέπει να πληρώνεται; Και επειδή ο Δήμος έχει συνέχεια θα έπρεπε να πληρωθεί από το νυν Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων. Ας μην κοροϊδευόμαστε. Και ακόμη υποχρέωση του Δήμου είναι να απαντάει στα αιτήματα, όπως του Πολιτικού Μηχανικού, αλλά και στου Συνήγορου του Πολίτη, που βλέπετε σε νεώτερη ανάρτησή μας.

Μακρυκάπα 11 είπε...

Με βαση αυτά που γράφετε θα έπρεπε να πληρωθεί εως τον έκτο μήνα του 2010!
Απο εκεί και πέρα είναι παράνομο να πληρωθεί!!!!!!τα παράπονα σας στον κύριο Μπαζωτη! Αυτός και μονο αυτός φταίει που δεν πήρε τα χρηματα του ο πολιτικός μηχανικός!!!!!!!μετα την πενταετία ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΑΙ!!!!!!!!!!

Αναζήτηση