Εκκλησιαστικό Ρητό

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2014

Δεκαπέντε χρόνια "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός"

Εχθές η μάδα  Θεατρικής Δημιουργικής Απασχόλησης Ατόμων με Αναπηρία του Πανευβοϊκού Συλλόγου «Άνθρωπος – Ελπίδα – Πολιτισμός» με την ευκαιρία της συμπλήρωσης 15 χρόνων από την ίδρυση του  ανεβάζει :

Ημέρα Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Παπαδημητρίου  
την Θεατρική Παράσταση :« Ο Ψαράς και η Ψυχή του »του Όσκαρ Ουάιλντ
.Ένα έργο με βαθύτερο νόημα και ουσία αλλά και κατεύθυνση και παρότρυνση προς την γνώση του εαυτού .Παιδιά Α,με . Α ,που  κατέπληξαν και  συγκίνησαν με τις δυνατότητες τους, όλους τους παρευρισκόμενους.
Άξια συγχαρητηρίων τόσο για την παράσταση όσο και για τα 15 χρόνια ζωής του Συλλόγου "Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός" είναι τα ίδια τα παιδιά με ειδικές ικανότητες, όπου έδωσαν όλα αυτά τα χρόνια αλλά και συνεχίζουν και μέχρι σήμερα να δίνουν σε όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους μαθήματα ζωής και όχι μόνο. Εγώ προσωπικά σαν εθελοντής έζησα αυτά τα παιδιά το 2011 από πολύ κοντά λόγω των Special Olympics και ντράπηκα τόσο για εμένα όσο και για τους υπόλοιπους γύρω μου που ασχολούμαστε με ασήμαντα πράγματα. Είδα την ζωή με άλλο μάτι. Αν και δεν μπορώ να βρίσκομαι στον Σύλλογο λόγω εργασίας, εντούτοις το μυαλό μου είναι συνεχώς εκεί.
Επίσης πολλά συγχαρητήρια θα πρέπει να δοθούν στο Δ.Σ. του συλλόγου, και κυρίως στην κα Μερζιάνη όπου έχει δώσει όλο της το είναι για αυτά τα παιδιά. Ζει και αναπνέει και οξυγόνο της είναι αυτά.
Συγχαρητήρια και σε όσους εργάζονται με αυτά τα παιδιά και σε όλους τους εθελοντές. Εύχομαι ο Σύλλογος αυτός να αγκαλιαστεί και απ' όλους τους Δήμους της Εύβοιας, πέραν της Χαλκίδας, και να συνεχίσει να υπάρχει για πολλά χρόνια ακόμη.
Ο διαχειριστής του messapianews
Γιώργος Πρατζίκος

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια !! Τα μέλη της θεατρικής ομάδας δεν απέδειξαν ότι έχουν κάποια «ειδική ικανότητα» , έδειξαν ότι όλοι έχουν δικαίωμα και δυνατότητα στη θεατρική έκφραση ενάντια σε όσους πιστεύουν ότι το θέατρο και ο χορός είναι τέχνη για λίγους κατασκευάζοντας θεατρικές σκηνές που απαιτούν ικανότητες αναρρίχησης . Ανδρέας Κολίσογλου

Αναζήτηση