Εκκλησιαστικό Ρητό

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2015

Ορκωμοσία 800 φοιτητών του τμήματος Ηλεκτρολογίας στην Κεντρική Πλατεία των Ψαχνών στις 22 Ιουλίου

xalkida
Όπως ανακοίνωσε στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων ο Δήμαρχος κος Γιώργος Ψαθάς στις 22 Ιουλίου στην κεντρική πλατεία των Ψαχνών θα πραγματοποιηθεί ορκωμοσία 800 φοιτητών του τμήματος Ηλεκτρολογίας του ΤΕΙ Χαλκίδας.
Τοποθετούμενος στο θέμα αυτό ο πρώην Δήμαρχος και επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κος Γιάννης Μπουροδήμος, ανέφερε ότι επειδή τα άτομα είναι πάρα πολλά και πιθανόν να μην χωράνε διότι μαζί με τις οικογένειές τους πιθανόν να φτάσουν και τα δύο χιλιάδες άτομα, θα έπρεπε να γίνει η ορκωμοσία σε κάποιον άλλο χώρο. Αν και τέτοιες κινήσεις κανονικά γίνονται στους χώρους των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης κος Γάτος ο οποίος πρότεινε ως χώρο διεξαγωγής της ορκωμοσίας το Δημοτικό Στάδιο των Ψαχνών όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορούσαν να καθίσουν στις κερκίδες και θα γινόταν μία τέτοια τελετή πιο άνετα.
Παρ' όλες τις τοποθετήσεις των παραπάνω ο Δήμαρχος κος Ψαθάς εμμένοντας στην αρχική τοποθέτηση ανέφερε ότι  η ορκωμοσία θα γίνει στην Κεντρική πλατεία των Ψαχνών και ότι έχει συνεννοηθεί και με την αστυνομία ώστε να απαγορευτεί η κίνηση από τον δρόμο που βρίσκεται στην πλατεία όσο διαρκέσει η τελετή, ώστε να διεξαχθεί αυτή ομαλά.
eviawelle

1 σχόλιο:

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΛΑΣ είπε...

Γιατί δεν το έκαναν με τις εκδηλώσεις μια εβδομάδα πριν ;μετά το καράτε ...

Αναζήτηση