Εκκλησιαστικό Ρητό

Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2015

Έγινε ο διαγωνισμός για την αντικατάσταση στοιχείων αμιάντου στην Τριάδα δαπάνης 34.071,00 ευρώ. Βρέθηκε χώρος από τον Δήμο να φοιτήσουν οι μικροί μαθητές μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών.

αρχείο λήψης (1)
Νεώτερες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σε ότι αφορά το νηπιαγωγείο της Τριάδας και το ζήτημα που έχει προκύψει με τα πλακάκια αμιάντου. Σύμφωνα με αυτές τις πληροφορίες στις 27 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και ώρα 10:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε διαγωνισμός στο ΚΤΥΠ για την Ανάθεση του έργου «Αντικατάσταση στοιχείων Αμιάντου στο Νηπιαγωγείο Τριάδας Δήμου Διρφύων -
Μεσσαπίων Εύβοιας».με συνολική δαπάνη προϋπολογισμού μελέτης με ΓΕ+ΟΕ και απρόβλεπτα,
αναθεώρηση και Φ.Π.Α. «34.071,00 €».
Έτσι μετά την πραγματοποίηση του διαγωνισμού όλοι ευελπιστούν, ότι σύντομα θα αρχίσουν οι εργασίες για την αποκατάσταση του συγκεκριμένου προβλήματος. Πάντως εάν δεν έχουν ολοκληρωθεί οι εργασίες έως τον Σεπτέμβριο και ως την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, όπως μας ενημέρωσε ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Ψαθάς, οι μικροί μαθητές θα φοιτήσουν, μέχρι να ολοκληρωθούν αυτές, σε αίθουσα του Δημοτικού Σχολείου της Τριάδας.
Πάντως για το όλο ζήτημα μεγάλη είναι η αγωνία τόσο των γονέων και της νηπιαγωγού, όσο και του Δήμου και ευελπιστούν σύντομα να πάρει τέλος το μεγάλο αυτό πρόβλημα και μαζί και η αγωνία τους.

1 σχόλιο:

Αντωνης Καργιοπουλης είπε...

Η εκτελεση του εργου αρχιζει απο την Ημερομηνια Υπογραφης της Συμβασης του εργου.

Αναζήτηση