Εκκλησιαστικό Ρητό

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

"Έφυγε" ο Λευτέρης από κοντά μας

Πριν από λίγη ώρα ενημερωθήκαμε ότι έφυγε από την ζωή ο φίλος και κατόπιν Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, Λευτέρης Μυλωνάς. Ο Λευτέρης ως γνωστόν είχε υποστεί ισχυρότατο εγκεφαλικό επεισόδιο και νοσηλευόταν επί μήνες σε νοσοκομείο των Αθηνών.

Θα θέλαμε να πούμε λίγα λόγια για τον Λευτέρη ο οποίος και σαν άνθρωπος αλλά και σαν τοπικός πολιτικός άνδρας αποτελούσε τον ορισμό, αυτό που θα λέγαμε ντόμπρος άνθρωπος και τίμιος.

Εμφανίστηκε στα τοπικά πολιτικά πράγματα το 2002 υποψήφιος στον συνδυασμό τότε του Θανάση Καλαβρή, συγκεντρώνοντας μεγάλο ποσοστό ψηφοδοσίας και έκτοτε εκλεγόταν πάντα δημοτικός σύμβουλος, τόσο στον συνδυασμό του Γιώργου Λαφαζάνη, αργότερα, όσο και στον συνδυασμό του Γιώργου Ψαθά. Στις τελευταίες δημοτικές εκλογές εξελέγη και πάλι με υψηλό ποσοστό ψήφων, δείγμα του ότι η τοπική κοινωνία εκτιμούσε το πρόσωπό του και εμπιστευόταν τα ντόμπρα λόγια του. Μετά τις δημοτικές εκλογές του 2014 εξελέγη Πρόεδρος του Δ.Σ. στον Δήμο μας, όπου άσκησε τα καθήκοντά του με τον ίδιο απαράμιλλο τρόπο που όλοι γνωρίσαμε. Ειλικρίνεια, ντομπροσύνη και θάρρος γνώμης και λόγου. Συνταξιούχος αστυνομικός στο επάγγελμα ο Λευτέρης ήταν γνωστός και το γεγονός ότι ασκούσε τα καθηκόντά του πάντα όσο υπηρετούσε στο σώμα, με τυπικότητα αλλά και ανθρωπιά απέναντι στα περιστατικά που είχε να αντιμετωπίσει.

Η γνωριμία μας μαζί του ξεκινάει εδώ και πολλά χρόνια και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ήταν από τους λίγους του τοπικού πολιτικού προσκηνίου, που είτε συμφωνούσες είτε διαφωνούσες μαζί του αυτό γινόταν με καθαρούς όρους και κουβέντες.

Ο Λευτέρης θα λείψει σε όλους μας. Εδώ στο eviawelle θα τον θυμόμαστε πάντα με τις καλύτερες αναμνήσεις. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλληπητήρια στους οικείους του και ιδιαίτερα στη σύζυγό του και ελπίζουμε πλέον το πνεύμα του να αναπαυτεί εν ειρήνη.

Η κηδεία του Λευτέρη θα γίνει αύριο στις 2:00 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ησουν το καλυτερο δωρο για εμενα....Δεν θα σε ξεχασω ποτε...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

Αναζήτηση