Εκκλησιαστικό Ρητό

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου 2016

Από τον πόνο στη χαρά: Ο τοκετός έτσι όπως πραγματικά είναι -Εκπληκτικά καρέ [εικόνες]

Λίγα πράγματα στη ζωή είναι πιο συναρπαστικά από τον ερχομό ενός παιδιού στη ζωή. Έτσι, μία φωτογράφος από το Τέξας, η Leilani Rogers έκανε ένα πρότζεκτ το οποίο αφορά αποκλειστικά και μόνο στον τοκετό.

Παρά το γεγονός μάλιστα, ότι πρόκειται για μία βίαιη και επώδυνη διαδικασία, η τεξανή φωτογράφος που βρίσκεται και πίσω από ένα πρότζεκτ για τον θηλασμό, κατάφερε μέσα από τον φακό της να αποδείξει ότι η γέννηση ενός μωρού είναι ένα από τα μεγαλύτερα θαύματα της ζωής.


Η ίδια έχει βρεθεί σε τουλάχιστον 60 τοκετούς,και πρόσφατα μοιράστηκε μερικές από τις έντονες φωτογραφίες της. «Ο τοκετός θεωρείται από πολλούς μία ιδιωτική υπόθεση», είπε η ίδια μιλώντας στην Huffington Post. «Και όμως είναι αυτό το απίστευτο γεγονός για το οποίο πρέπει να μιλήσουμε στα παιδιά μας και να γιορτάσουμε».

Στις φωτογραφίες της Rogers βλέπουμε γυναίκες να γεννούν σε νερό, μερικά μωρά να βρίσκονται για πρώτη φορά στα χέρια της μητέρας τους, ακόμα και μωρά που τα καθαρίζουν για να τα πάρουν πίσω στο σπίτι. Μία από τις πιο όμορφες όμως είναι εκείνη στην οποία μία μικρή βοηθάει την μητέρα της κατά την διάρκεια του τοκετού.
«Η 7χρονη κόρη της πελάτισσάς μου πίεζε την μέση της μητέρας της. Ήρθε τόσο ήρεμα και γλυκά στο δωμάτιο που γεννούσε η μητέρα της και πραγματικά ήθελε να βοηθήσει. Αργότερα η μητέρα της μου είπε πόσο ανακουφιστικό ήταν να την έχει εκεί και πόσο περήφανη ήταν για την ανατροφή που είχε».

Για την φωτογράφο όμως η πιο δυνατή φωτογραφία είναι εκείνη στην οποία ένα μωρό βρίσκεται ακόμα στον αμνιακό σάκο.


Η Rogers όμως έχει γίνει και μάρτυρας και μερικών περίεργων περιστατικών. Σε ένα από αυτά το μωρό είχε γεννηθεί με 6 δάχτυλα, με το έκτο να μην έχει κόκαλα άλλα να έχει αναπτύξει νυχάκι.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση