Εκκλησιαστικό Ρητό

Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016

Επίσκεψη Αντιπεριφερειαρχών στο Κέντρο Υγείας. Ο Γυφτόδημος τους ενημέρωσε για τα προβλήματα. Πολίτες: "Κάντε κάτι να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας".

Σήμερα το πρωί το Κέντρο Υγείας Ψαχνών και τον Γενικό Διευθυντή κο Δημήτρη Γυφτόδημο οι Αντιπερφιρειάρχες Σπανός, Βουρδάνος και Κελαϊδίτης και η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κα Παπαναστασίου συνοδευόμενοι από τον Δήμαρχο, τον πρόεδρο του Δ.Σ, τον αντιδήμαρχο κο Κιαπέκο και τον επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κο Ηλιάδη. Ο κος Γυφτόδημος τους ενημέρωσε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Υγείας, για τις ελλείψεις και ότι αυτές τακτοποιούνται χάρη στην βοήθεια που έχουν από εταιρίες της περιοχής όπως Λάρκο, αλλά και από τον ίδιο τον Δήμο. Αναφέρθηκε στο ακτινολογικό, το οποίο καταφέρνει και κρατάει ο κος Δήμος Τσίμπος με πάρα πολλές προσπάθειες που γίνονται από την πλευρά του και όχι μόνο.
Ακόμη αναφέρθηκε στους πολίτες που επισκέπτονται το Κέντρο Υγείας που ξεπέρασαν τις 45.000 πέρυσι με τις 20.000 να έχουν επισκεφθεί τα έκτακτα ιατρεία, και τα υπόλοιπα τα τακτικά.
Από την μεριά του ο κος Σπανός ανέφερε ότι από την μεριά της Περιφέρειας θα δοθεί ότι βοήθεια μπορεί στο Κέντρο Υγείας.
Κατά την έξοδο των παρευρισκόμενων αρκετοί που περίμεναν έξω από το ιατρείο του κου Γυφτόδημου ανέφεραν στους αντιπςριφερειάρχες να μην μείνουν μόνο στην ενημέρωση αλλά να κάνουν ότι μπορούν ώστε να μην κλείσει το Κέντρο Υγείας. Μία εξ αυτών είπε χαρακτηριστικά: "Έχω μία γιαγιά 90 χρονών αν κλείσει το Κέντρο Υγείας εγώ που θα την πάω; Εξυπηρετούμαστε εμείς από αυτό, αν κλείσει τι θα κάνουμε; Κάντε κάτι να μην κλείσει. Και εμείς θα ήμαστε σε ότι αγώνα χρειαστεί. Κάντε κάτι".
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση