Εκκλησιαστικό Ρητό

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

Ημερίδα Αγροτικής Ανάπτυξης στο Κριεζώτειο. Κύριος Ομιλητής ο Μπαγινέτας Κωνσταντίνος

 
Την Τετάρτη 30 Μαρτίου και ώρα 18:30 στο Κριεζώτειο, το οποίο βρίσκεται στην τοπική κοινότητα της Τριάδας, ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων διοργανώνει ενημερωτική ημερίδα για το πρόγραμμα Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020.
Ειδικότερα θα γίνει ανάλυση των προγραμμάτων αγροτικής ανάπτυξης 2014-2020 και η δυνατότητα χρηματοδότησης των επενδύσεων.
Για την παρούσα εκδήλωση ενημέρωσε εχθές το σώμα του Δημοτικού Συμβουλίου, στην συνεδρίαση που διεξήχθη, ο Δήμαρχος κος Ψαθάς, αναφέροντας πέραν των παραπάνω ότι κύριος ομιλητής θα είναι ο διδάκτωρ Πανεπιστημίου κος Μπαγινέτας Κωνσταντίνος.
 
Ο Κώστας Μπαγινέτας γεννήθηκε και μεγάλωσε στην πόλη της Λαμίας, στην οποία συνεχίζει να εργάζεται και να ζει με την οικογένειά του. Σπούδασε Γεωπόνος στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συνέχισε τις σπουδές του στην Αγγλία, όπου εξειδικεύτηκε σε θέματα Αειφορικής Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, στο Imperial College of Science, Technology and Medicine (M.Sc.) και στο Πανεπιστήμιο του Νόττινχαμ (Ph.D.).
Εργάζεται στη Διεύθυνση Αγροτικών Υποθέσεων Στερεάς Ελλάδας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδας, όπου ασχολείται κυρίως με θέματα ανάπτυξης επενδύσεων Αγροτουρισμού, καθώς και με θέματα επενδυτικών σχεδίων Εκσυγχρονισμού Γεωργικών Εκμεταλλεύσεων και Εγκατάστασης Νέων Γεωργών, στα γεωγραφικά όρια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση