Εκκλησιαστικό Ρητό

Τρίτη, 22 Μαρτίου 2016

«Ότι Αξίζει… Μια Στιγμή, Ένα Κλικ» – Διαγωνισμός Φωτογραφίας Δήμου Χαλκιδέων

Ο Δήμος Χαλκιδέων με την υποστήριξη του Δ.Ο.Α.Π.ΠΕ.Χ και του Εργαστηρίου Τέχνης Χαλκίδας, διοργανώνει διαγωνισμό φωτογραφίας με τίτλο «Ότι Αξίζει… Μια Στιγμή, Ένα Κλικ». Στόχος του διαγωνισμού, στο πλαίσιο των προσπαθειών προβολής των ενοτήτων του Καλλικρατικού Δήμου, είναι η ανάδειξη του φυσικού τοπίου, του οικιστικού ιστού, των ιστορικών μνημείων και της καθημερινής ζωής, μέσα από την ενεργή συμμετοχή και την καλλιτεχνική ματιά των πολιτών καθώς και η δημιουργία ενός εξαιρετικά σημαντικού φωτογραφικού αρχείου που θα βρίσκεται στην διάθεση του Δήμου Χαλκιδέων.

Όπως αναφέρει ο Δήμος στη σχετική ανακοίνωση: «Ότι Αξίζει χρειάζεται μόνο μια στιγμή και ένα κλικ… Χαλκίδα Αυλίδα Ανθηδώνα Αρτάκη Ληλάντιο
Λάβε μέρος στην ανάδειξη των περιοχών σου. Με τη δική σου ματιά φώτισε τις γνωστές και άγνωστες πτυχές της πόλης, των τοπίων της , της καθημερινότητας και της Ιστορίας της.
Ο φωτογραφικός διαγωνισμός θα διενεργηθεί αποκλειστικά διαδικτυακά μέσα από την σελίδα του Δήμου Χαλκιδέων στο Facebook (www.facebook.com/dimos.xalkideon), με έναρξη την 18η Μαρτίου 2016 και λήξη την 8η Απριλίου 2016.
Read more: http://www.multi-news.gr/ert-oti-axizi-mia-stigmi-ena-klik-diagonismos-fotografias-dimou-chalkideon/#ixzz43eoR7Si0
Follow us: @multinewsgr on Twitter | multinews.gr on Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση