Εκκλησιαστικό Ρητό

Σάββατο, 16 Απριλίου 2016

Σήμερα ο 2ος Δρόμος Θυσίας "Αγγελής Γοβιός" στα Ψαχνά


2ος αγώνας δρόμου θυσίος "Αγγελής Γοβιός Ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων, μέσω της ΔΗΚΑΔΙΜΕ, συνδιοργανώνει μαζί με το σύλλογο Δρομέων και Περιπατητών Ψαχνών για 2η χρονιά τον ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ «ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΟΒΙΟΣ», ο οποίος είναι πλέον θεσμός για την περιοχή με πανελλήνια εμβέλεια, τιμώντας έτσι τη μνήμη του τοπικού ήρωα, ο οποίος αγωνίστηκε θυσιάζοντας την ζωή του για την απελευθέρωση της Εύβοιας.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 16 Απριλίου και ώρα 5 το απόγευμα με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Ψαχνών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» .
Θα είναι 14 χιλιόμετρα για ενήλικες, 5 χιλιόμετρα για έφηβους, 1000 μέτρα για μικρά παιδιά και 5 χιλιόμετρα για τους περιπατητές. Θα συμμετέχουν αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και τον αγώνα θα τιμήσουν με την παρουσία τους Ολυμπιονίκες.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ομιλητές με αφιέρωμα στον ΑΓΓΕΛΗ ΓΟΒΙΟ και με ιστορική αναδρομή στον Μαραθώνιο Αγώνα της Αρχαίας Ελλάδας. Η Φιλαρμονική του Δήμου θα υποδεχθεί και θα τιμήσει τους νικητές. Μετά την υποδοχή των αθλητών και την απονομή των μεταλλείων η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με κεράσματα και μουσική.

Τηλέφωνα δήλωσης συμμετοχής 6972610008 κος Μπαράκος Μίλτος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση