Εκκλησιαστικό Ρητό

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Με επιτυχία το 2ο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών Καθενών. Φώτο και βίντεο

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το διήμερο 2 και 3 Απριλίου το δεύτερο φεστιβάλ παραδοσιακών χορών στο κλειστό των Καθενών το οποίο διοργάνωσε ο Δήμος μέσω της ΔΗΚΑΔΙΜΕ. Στο φεστιβάλ συμμετείχαν χορευτικά τόσο από τον Δήμο μας αλλά και από την υπόλοιπη Εύβοια όπως: Χορευτικός Σύλλογος Ποντίων «Οι Κομνηνοί», Κρητών, Αδελφότητα Προκοπιαίων, Μαντουδίου «Μάκιστος», Ν. Αρτάκης «Παναγία Φανερωμένη» και Όμιλος Χαλκίδας.

Την πρώτη ημέρα του φεστιβάλ άνοιξαν τα παιδιά με ειδικές ικανότητες των τμημάτων Δημιουργικής Απασχόλησης του Δήμου μας, όπου "έκλεψαν" το μεγαλύτερο χειροκρότημα απ' όλους τους παρευρισκομένους που ήταν στο Κλειστό των Καθενών. Υπήρξε μεγάλη συγκίνηση όταν μπήκαν στην σκηνή και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, μεταξύ των οποίων και τον Καβοντορίτικο.
Την δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ άνοιξε  χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου "Οι Ρίζες" όπου μικροί και μεγάλοι τραγούδησαν τα: "Μενεξέδες και Ζουμπούλια, Είχα ένα Περιβολάκι, Άγγελος είσαι μάτια μου και Δω στα Λιανοχορταρούδια".
Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους συλλόγους που συμμετείχαν, στους εθελοντές που βοήθησαν για την διοργάνωση αλλά και στην ΔΗΚΑΔΙΜΕ και στην πρόεδρός της κα Μύταλα που διοργάνωσαν το φεστιβάλ. Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό;
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA
10400046_10207340384406169_7907424638071486401_n
Βίντεο:


Βίντεο από το χορευτικό "Οι Ρίζες" κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση