Εκκλησιαστικό Ρητό

Τρίτη, 12 Απριλίου 2016

Δελτίο Τύπου για τον Δρόμο Αντοχής «Αγγελής Γοβιός»

1f6905dc-cec5-4d8d-802e-03e32c651d50

Ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων μέσω της ΔΗΚΑΔΙΜΕ συνδιοργανώνει μαζί με τον Σύλλογο Δρομέων και Περιπατητών Ψαχνών για 2η χρονιά τον ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΑΝΤΟΧΗΣ «ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΟΒΙΟΣ’, ο οποίος είναι πλέον θεσμός για τον τόπο μας με Πανελλήνια εμβέλεια τιμώντας έτσι τη μνήμη του τοπικού μας ΗΡΩΑ ,  ΑΓΓΕΛΗ ΓΟΒΙΟΥ, ο οποίος αγωνίστηκε θυσιάζοντας την ζωή του για την απελευθέρωση της Εύβοιας.
Με αυτόν τον τρόπο διδάσκουμε τους νέους ότι η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ και τα ΙΔΑΝΙΚΑ απαιτούν αγώνες και ταυτόχρονα να θυμούνται και να τιμούν τους προγόνους μας, που θυσιάστηκαν για να ζουν αυτοί ελεύθεροι, αλλά προσφέρουμε και έναν Αθλητικό Αγώνα στους αθλητές και γενικά σε νέους και πολίτες κάθε ηλικίας που ασχολούνται με τον Αθλητισμό και την άσκηση.
Ο Αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 16-4-2016 και ώρα 5 το απόγευμα με αφετηρία και τερματισμό την Κεντρική Πλατεία Ψαχνών «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» .
Ο Αγώνας Αντοχής θα είναι 14 χιλιόμετρα για ενήλικες,5 χιλιόμετρα για έφηβους, 1000 μέτρα για μικρά παιδιά και 5 χιλιόμετρα για τους περιπατητές.
Σας γνωρίζουμε ότι θα συμμετέχουν αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα και επίσης θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους Ολυμπιονίκες.
Την εκδήλωση θα πλαισιώσουν ομιλητές με αφιέρωμα στον ΑΓΓΕΛΗ ΓΟΒΙΟ και με ιστορική αναδρομή στον Μαραθώνιο Αγώνα της Αρχαίας Ελλάδας, καθώς επίσης θα υποδεχθεί και θα τιμήσει τους νικητές η Φιλαρμονική του Δήμου μας.
Μετά την υποδοχή των Αθλητών και την απονομή των Μεταλλείων θα κλείσουμε την τιμητική ιστορική και Αθλητική αυτή εκδήλωση μας με κεράσματα και μουσική με τραγούδια.
Θα είναι τιμή τόσο η συμμετοχή σας όσο και η παρουσία σας σ’ αυτόν τον αγώνα μνήμης και τιμής. Σας περιμένουμε!
Τηλέφωνα δήλωσης συμμετοχής 6972610008 κος Μπαράκος Μίλτος.
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΗΚΑΔΙΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση