Εκκλησιαστικό Ρητό

Πέμπτη, 7 Απριλίου 2016

Ημερίδα για τη δυναμική των σχέσεων σχολείου – οικογένειας στη Χαλκίδα

Την Τρίτη 12 Απριλίου από τις 8:10-14:00, στο Αμφιθέατρο του Συνεδριακού Κέντρου της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας θα πραγματοποιηθεί Παιδαγωγική Ημερίδα με θέμα: «Δυναμική των σχέσεων σχολείου – οικογένειας»
Το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας
Το Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Ευβοίας
Την  ημερίδα συνδιοργανώνουν η Σχολική Σύμβουλος  2ης  Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Ευαγγελία Μπλατσούκα, η Σχολική Σύμβουλος 5ης Περιφέρειας Προσχολικής Εκπαίδευσης κ. Δέσποινα Μπαλάση και ο Σχολικός Σύμβουλος 1ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Εύβοιας κ. Πέτρος Ορφανός σε συνεργασία με την επιστημονική επιτροπή  του ετήσιου προγράμματος του Εργαστηρίου Συμβουλευτικής    του Π.Τ.Δ.Ε. Αθηνών.
 
Η ημερίδα αφορά στη δυναμική των σχέσεων σχολείου – οικογένειας και θα επικεντρωθεί  σε τρόπους και πρακτικές επικοινωνίας καθώς και σε μορφές παρεμβάσεων για την ενδυνάμωση της συνεργασίας των μελών της σχολικής κοινότητας.
 
Η ημερίδα  απευθύνεται στους εκπαιδευτικούς των Σχολικών Μονάδων  2ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης Εύβοιας και 5ης Περιφέρειας Προσχολικής Εκπαίδευσης.
- See more at: http://www.eviaportal.gr/content.asp?ID=41941#sthash.lZ9oKNzK.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση