Εκκλησιαστικό Ρητό

Δευτέρα, 4 Απριλίου 2016

Έριξαν φόλα σε αδέσποτο. Το έσωσε ψαχνιώτισσα εθελόντρια στο χώρο της αιμοδοσίας.

Συγκίνηση προκάλεσε εχθές το πρωί στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου Ψαχνών "η μάχη " που έδινε ένας τετράποδος φίλος μας να κρατηθεί στην ζωή ύστερα από φόλα που είχε φάει, την οποία είχαν ρίξει ασυνείδητοι συμπολίτες μας.

Ευτυχώς στο σημείο, λόγω της αιμοδοσίας που γινόταν στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου, βρέθηκε εθελόντρια, η οποία αφιερώνει αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο της για την προστασία των τετράποδων φίλων στην περιοχή μας. Η ίδια προσέφερε τις πρώτες βοήθειες στον σκύλο και του έκανε μία ένεση, ξεφεύγοντας έτσι τον κίνδυνο για την ζωή του.
Πολλές είναι οι φορές που έχουμε αναφερθεί σε παρόμοια περιστατικά και έχουμε τονίσει ότι βάσει νόμου όποιος γίνει αντιληπτός ότι βιαιοπραγεί, ρίχνει φόλες ή σκοτώνει ή βασανίζει ένα κατοικίδιο όπως σκύλο, τιμωρείται με βαρύ πρόστιμο.
Από την άλλη ευτυχές είναι το γεγονός ότι υπάρχουν άνθρωποι ανάμεσά μας, όπως η συγκεκριμένη κυρία που αναφέραμε παραπάνω, όπου προσπαθούν με κάθε τρόπο να προστατεύσουν τα αδέσποτα της περιοχής όσο το δυνατόν περνάει από το χέρι τους. Τέτοιοι άνθρωποι αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.
HP DIGITAL CAMERA
HP DIGITAL CAMERA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση