Εκκλησιαστικό Ρητό

Δευτέρα, 11 Απριλίου 2016

Ένας Ευβοιώτης αθλητής των Special Olympics στους Παγκύπριους αγώνες

Στους Παγκύπριους αγώνες που θα διεξαχθούν από τις 10-15 Απριλίου συμμετέχει ο Ευβοιώτης αθλητής των Special Olympics Νίκος Σαρλής.
Η αποστολή των Special Olympics που συμμετέχει στους Παγκύπριους αγώνες
Η αποστολή των Special Olympics που συμμετέχει στους Παγκύπριους αγώνες
Aναχώρησε το μεσημέρι της 9ης Απριλίου η 25μελής Ελληνική Αποστολή Special Olympics για την Κύπρο για να  λάβει μέρος στους Παγκύπριους Διευρυμένους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο άθλημα της Ποδηλασίας και θα διεξαχθούν 10 - 15 Απριλίου  2016.
Στην αποστολή συμμετέχει ο αθλητής μας S.O.στη ποδηλασία Βασίλης Γραμματικός καθώς και ο προπονητής Νίκος Σάρλης.
Τους αγώνες διοργανώνει η Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών Αγώνων". Τους αθλητές και προπονητές της αποστολής αποχαιρέτησε ευχόμενος καλή επιτυχία το μέλος του Δ.Σ. των Special Olympics Hellas και Συντονιστής του αθλήματος της Ποδηλασίας κ. Παναγιώτης Καραχάλιος Στην Κύπρο βρίσκεται ήδη ο Πρόεδρος των Special Olympics Hellas Πρέσβυς ε.τ. Διονύσιος Κοδέλλας για να στηρίξει την Ελληνική Αποστολή . Τα Special Olympics Hellas ευχαριστούν Special Olympics Cyprus για την πρόσκληση και την φιλοξενία και τους εύχονται καλή επιτυχία.
Ευχαριστούμε θερμά την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ΚΟΠ που έχει αφιερώσει την 5η αγωνιστική της Β΄φάσης του Πρωταθλήματος CYTA στους Ειδικούς Ολυμπιακούς και η οποία θα διεξαχθεί το Σαβ/κο 9-10 Απριλίου 2016.
Όλη οι οικογένεια των Special Olympics ευχαριστεί θερμά την Aegean Airlines, χορηγό των Special Olympics Hellas, που είναι και αυτή τη φορά δίπλα στους αθλητές S.O. ,δίνοντας τους την ευκαιρία να συμμετέχουν στη χαρά που προσφέρει ο αθλητισμός.
Για την Τοπική Επιτροπή
Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση