Εκκλησιαστικό Ρητό

Τρίτη, 10 Μαΐου 2016

Επέστρεψαν νικητές οι αθλητές του Συλλόγου «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός»

Με μια σειρά από μετάλλια επέστρεψαν από τους Πανελλαδικούς Special Olympics που διεξήχθησαν στο Λουτράκι από τις 18-22 Απριλίου οι αθλητές του Πανευβοϊκού Συλλόγου «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός».
Επέστρεψαν νικητές οι αθλητές του Συλλόγου «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός» από τους Πανελλαδικούς Special Olympics

Επέστρεψαν νικητές οι αθλητές του Συλλόγου «Άνθρωπος-Ελπίδα-Πολιτισμός» από τους Πανελλαδικούς Special Olympics
Οι Αθλητές μας έκανα υπερήφανη την Εύβοια με τις επιδόσεις τους. Στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο «Γιώργος Γαλανόπουλος» του Δήμου Λουτρακίου στις 18 Απριλίου 2016, με την επίσημη τελετή έναρξης, ξεκίνησε η νέα εποχή για τα S.O. που χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη διάρκεια διεξαγωγής των, από το εύρος των αθλημάτων καθώς και από τη μεγάλη συμμετοχή Σχολείων, Φορέων Ειδικής Αγωγής, Προπονητικά Προγράμματα τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο.
 
Παρέλασαν αποστολές και από τις 13 Περιφέρειας της Ελλάδας και από την Κύπρο.
 
 
Στη συγκινησιακά φορτισμένη ομιλία του ο Πρόεδρος, Πρέσβυς ε.τ Διονύσιος Κοδέλλας ανάμεσα σε άλλα τόνισε ότι «...οι αθλητές μας αποτελούν μια μοναδική, αστείρευτη πηγή έμπνευσης που ακτινοβολεί αλλά και ταυτόχρονα αντανακλά επάνω μας ό,τι καλλίτερο, ό,τι ευγενέστερο, ό,τι αγνότερο πηγάζει από την καρδιά μας...."
 
Οι Αγώνες ξεκίνησαν στις 19 Απριλίου 2016 ,όπου οι Αθλητές της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας μας κατέκτησαν μετάλλια στα αγωνίσματα που αθλήθηκαν και τους ευχαριστούμε όλως ιδιαιτέρως που μαζί με τους προπονητές μας κάνουν υπερήφανους.
 
Τα Αγωνίσματα στα οποία έλαβαν μέρος είναι:
 
Στίβος :
 
1.- Γιώργος Μιχαηλίδης
Τρέξιμο 400 μ. , χρόνος: 1:16.85
Τρίτη Θέση Χάλκινο Μετάλλιο
 
Γιώργος Μιχαηλίδης
 
Ακόντιο 17,80
 
Πρώτη Θέση Χρυσό Μετάλλιο
 
2.- Αικατερίνη Κόντου
 
Ακόντιο 7, 85
 
Δεύτερη Θέση Αργυρό Μετάλλιο
 
Προπονήτρια : Χαρά Γλυκού
 
 
Άθλημα Bocce :
 
Ομαδικό συμμετείχαν οι Αθλητές: Μαριάννα Γαβριήλ, Παναγιώτα Κονοβέση Μαρία Μακρή και Αθανάσιος Στάμου
 
Πρώτη Θέση Χρυσό Μετάλλιο
 
Διπλό συμμετείχαν οι αθλήτριες: Παναγιώτα Κονοβέση και Μαρία Μακρή
 
Δεύτερη Θέση Αργυρό Μετάλλιο
 
Προπονήτρια : Κωνσταντίνα Μελετιάδου
 
Την αποστολή Special Olympics Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας συνόδευσαν στο Λουτράκι: Κωνσταντίνα Μελετιάδου και Νίκος Σάρλης προπονητές καθώς και η εθελόντρια Μαρία Μοσχώνη.
 
Οι Πανελλήνιοι Αγώνες Special Olympics "Λουτράκι 2016" ολοκληρώθηκαν με την Τελετή Λήξης πραγματοποιήθηκε , στις 21 Απριλίου 2016 στις 19:00 ,στις εγκαταστάσεις του Sportcamp στο Λουτράκι, παρουσία του Πρέσβη ε.τ. και Προέδρου των Special Olympics Hellas κ. Διονυσίου Κοδέλλα, του Δημάρχου Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων κ. Γιώργου Γκιώνη, και του Διοικητή της Σχολής Μηχανικού Λουτρακίου Ταξίαρχου Μηνά Παπαδάκη, των αθλητριών και των αθλητών, των προπονητών, των εθελοντών αλλά και μελών οικογενειών.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση