Εκκλησιαστικό Ρητό

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Δημιουργεί ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων Θεατρική Ομάδα


Ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων μέσω τη ΔΗΚΑΔΙΜΕ εν ημερώνει τους πολίτες ότι, στα πλαίσια της προσπάθειας που καταβάλλει για την προώθηση και την ανάδειξη του πολιτιστικού τομέα του Δήμου μας, έχει σκοπό να δημιουργήσει Θεατρική Ομάδα, κατόπιν παρότρυνσης πολλών πολιτών και ειδικά νέων ανθρώπων και ο σκοπός αυτός γίνεται τώρα πραγματικότητα.

Ο Δάσκαλος που μας κάνει την τιμή να βάλλει τα θεμέλια αυτής της επιθυμίας και ο οποίος επιθυμεί να διδάξει μαθήματα θεατρικής παιδείας και να δημιουργήσει θεατρική ομάδα στον Δήμο και μάλιστα αφιλοκερδώς, είναι ο γνωστός Σκηνοθέτης-Ηθοποιός-Συγγραφέας-Ποιητής κος Αγγέλου Αθανάσιος καταξιωμένος εντός και εκτός Ελλάδος και ο οποίος είναι πλέον μόνιμος κάτοικος Καθενών. Η αγάπη του για τον τόπο μας ώθησε να παρέχει τις γνώσεις και την μεγάλη του εμπειρία σε όσους έχουν ταλέντο ή θέλουν να πειραματιστούν και να αποκτήσουν γνώσεις στην τέχνη του Θεάτρου και έτσι να δημιουργηθεί μια ομάδα που θα εκπροσωπεί τον Δήμο μας εντός και εκτός ορίων ώστε να χαρίζουμε ευχάριστες στιγμές στους πολίτες.
Παρακαλούμε τους ενδιαφερόμενους όπως επικοινωνήσουν για περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 2228350233 ώρες 1 έως 3 το μεσημέρι. Η επιλογή και η συνολική επεξεργασία για την δημιουργία αυτής της Θεατρικής ομάδας θα την επωμίζεται εξ ολοκλήρου ο κος Αγγέλου.
Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΔΗΚΑΔΙΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση