Εκκλησιαστικό Ρητό

Παρασκευή, 6 Μαΐου 2016

Ανακοίνωση Εμπορικού Συλλόγου Ψαχνών: Όλα τα εμπορικά καταστήματα και οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις κλειστά την Κυριακή.


Συνάδελφοι,
Η Κυβέρνησή μας εθελοτυφλώντας, εισάγει στην Βουλή την ψήφιση το πρωί του Σαββάτου, 7 του τρέχοντος, το πολυνομοσχέδιο για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, κόβοντας και τις τελευταίες ελπίδες επιβίωσης της μικρής και μεσαίας επιχείρησης. Για μια ακόμη αφορά με διαδικασίες fastrack η Κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη το Σαββατοκύριακο προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει τις αντιδράσεις και επιχειρεί να αιφνιδιάσει την ελληνική κοινωνία, ψηφίζοντας το νομοσχέδιο.

Στηρίζοντας την απόφαση της ΕΣΕΕ και ΓΣΕΒΕΕ κι έχοντας ως γνώμονα, ότι το ασφαλιστικό αποτελεί κορυφαίο εθνικό θέμα  για εμάς τους εμπόρους, τους βιοτέχνες, όλους τους μικρομεσαίους ελεύθερους επαγγελματίες, τις οικογένειές μας και το μέλλον των επιχειρήσεών μας, αποφασίζουμε ομόφωνα το καθολικό κλείσιμο των εμπορικών καταστημάτων και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων για την Κυριακή 8 Μαΐου 2016, η οποία είναι εργάσιμη ημέρα δυνάμει του ν. 4177/2013.
Κατόπιν απόφασης του Εμπορικού Συλλόγου ΨΑΧΝΩΝ αποφασίστηκε η από κοινού διαμαρτυρία, με τους άλλους συλλόγους συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο στις 10;00 το πρωί της Κυριακής κι εν συνεχεία πορεία διαμαρτυρίας, η οποία θα κατευθυνθεί στην οδό Αβάντων, στην Χαλκίδα.
ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ τα μαγαζιά μας και τις επιχειρήσεις μας την Κυριακή, 8 ΜΑΪΟΥ, για να μην κλείσουμε οριστικά!
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση