Εκκλησιαστικό Ρητό

Τρίτη, 3 Μαΐου 2016

Επιθέσεις από δύο αθίγγανους σε διερχόμενα αυτοκίνητα στα φανάρια "του Αγγελή Γοβιού".


Η παραβατικότητα κάποιων αθίγγανων φαίνεται να μην έχει τελειωμό, όπως δείχνουν οι τελευταίες εξελίξεις.

Εχθές το μεσημέρι δύο νεαροί αθίγγανοι σταματούσαν στα φανάρια του "Αγγελή Γοβιού", μεταξύ Ψαχνών και Καστέλλας, διερχόμενα αυτοκίνητα και ζητούσαν λεφτά, τσιγάρα. Σε άλλες περιπτώσεις πετούσαν μπουκάλια στα αυτοκίνητα ή τα κλωτσούσαν.
Ευτυχώς βέβαια τα επεισόδια σταμάτησαν εκεί, διότι αλλιώς κανένας δεν γνωρίζει τι τροπή θα έπαιρναν τα συγκεκριμένα επεισόδια.
Η κατάσταση όπως όλα δείχνουν, είναι ανεξέλεγκτη και για αυτό κρίνεται αναγκαίο, όπως είχε προταθεί και από την μείζονα συμπολίτευση σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, να υπάρξει μία ειδική συνεδρίαση με μοναδικό θέμα οι αθίγγανοι. Ώστε να μπορέσουν να βρεθούν λύσεις ώστε και αυτοί να ενταχθούν στην κοινωνία, και οι παραβατικές συμπεριφορές να μειωθούν και γιατί όχι να εξαλειφθούν κιόλας.
Από την μεριά του ο Δήμαρχος κος Ψαθάς, όπως είχε τονίσει μία τέτοια συνεδρίαση θα γίνει εντός του τρέχοντος μήνα. Σε αυτή την συνεδρίαση καλό θα ήταν να κληθούν πέραν των φορέων της περιοχής και των πολιτών και εκπρόσωποι των αθίγγανων ώστε να επέλθουν από κοινού λύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση