Εκκλησιαστικό Ρητό

Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2016

Αρχίζει σήμερα η διημερίδα "Εθελοντισμός και Αναπηρία" στο Κριεζώτειο

Εκδήλωση για την εκπαίδευση, τη δημιουργικότητα, την αυτόνομη διαβίωση και την κοινωνική συμμετοχή των ΑμεΑ, διοργανώνει ο Δήμος Διρφύων-Μεσσαπίων, μέσω της ΔΗ.Κ.Α.ΔΙ.ΜΕ την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Ιουνίου.
«Εθελοντισμός και Αναπηρία», 16 και 17 Ιουνίου στην Τριάδα Ευβοίας
Η εκδήλωση γίνεται και με τη συνεργασία των: ΕΣΣΛΕΠΕ, Ινστιτούτο Συμβουλευτικής και Λογοθεραπείας Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Γενικό Νοσοκομείο Χαλκίδας, Τμήμα Εκπαίδευσης και Ποιότητας, Ομάδα Εθελοντών και Υπεύθυνη Εθελοντισμού, ΚΕΦΙΑΠ Ευβοίας και Ομάδα Δημιουργικής Απασχόλησης ΑμεΑ Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, Δημοτικό Σχολείο Τριάδας Ευβοίας, 1η Περιφέρεια Δημοτικής Εκπαίδευσης Ευβοίας
και Εταιρεία Πολιτισμού Χαλκίδας.
 
Η επιστημονική διημερίδα, θα πραγματοποιηθεί στις 16 και 17 Ιουνίου και ώρες 7.00-10.30 μ.μ. στο Αρχοντικό Κριεζώτη, στο τοπικό διαμέρισμα Τριάδας Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, με εισηγητές επαγγελματίες από το χώρο της υγείας και της εκπαίδευσης και θα πλαισιωθεί από την παρουσίαση των δραστηριοτήτων τοπικών φορέων, ομάδων ΑμεΑ και συλλόγων.
 
Επίσης, στις 18 Ιουνίου και ώρα 8.00 μ.μ., στον ίδιο χώρο, θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου «Τριάδα Ευβοίας: ο άνθρωπος, ο τόπος και η ιστορία του», των Ι. Λουπίδου και Ν. Καρατζά.
 
Η είσοδος στις εκδηλώσεις θα είναι ελεύθερη και θα χορηγηθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
 
Το κτίριο είναι προσβάσιμο σε ΑμεΑ.
 
Για τα παιδιά, θα υπάρχει δυνατότητα δημιουργικής απασχόλησης από έμπειρες εθελόντριες.
 
Θα υπάρχουν θέσεις πάρκινγκ για ΑμεΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση