Εκκλησιαστικό Ρητό

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

«Σκοποί στο Γριπονήσι». Ένα βιβλίο από το "Αλωνάκι" για την Εύβοια

Ο Σύλλογος «To Aλωνάκι», σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Εύβοιας, εξέδωσε το έργο «Σκοποί στο Γριπονήσι». Πρόκειται για μια πολυσέλιδη, δίγλωσση, έγχρωμη έκδοση 308 σελίδων, με διαστάσεις 17x24 (σκληρόδετος – ραμμένος τόμος), συνοδευόμενη από δύο οπτικούς δίσκους (cd), αποτέλεσμα πολύχρονης επιτόπιας έρευνας του διευθυντή του Συλλόγου Δημήτρη Λιανοστάθη.

Η έρευνα, η καταγραφή και η τεκμηρίωση διεξήχθη στα χωριά Αγ. Δημήτριος (Νότιος Εύβοια) και Κουρκουλοί (Βόρειος Εύβοιας). Δυο χωριά που αντιπροσωπεύουν σε μεγάλο βαθμό την μουσικοποιητική παράδοση της Νότιας και Βόρειας Εύβοιας αντίστοιχα.
Μέσα από το έργο αυτό, οι ντόπιοι κάτοικοι των παραπάνω περιοχών, γίνονται οι ίδιοι «κομιστές» της δημοτικής παράδοσης του τόπου τους, σήμερα.
Κεντρική Διάθεση: Σύλλογος «To Αλωνάκι» (οδός Βορείου Ηπείρου 55β, Χαλκίδα). Τηλεφωνικές παραγγελίες, πληροφορίες στα τηλέφωνα: 2221073668, 6945553820 και στο e mail του Συλλόγου alonakixalkida@yahoo.com
Η παραπάνω έκδοση, αποστέλλεται στους ενδιαφερόμενους, κατόπιν συνεννόησης με την γραμματεία του Συλλόγου και με αντικαταβολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση