Εκκλησιαστικό Ρητό

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Ο «γάμος» των δύο αγοριών, ως μέρος της εκπαίδευσης

Σε δημοτικό σχολείο, της Γάνδης, στο Βέλγιο, ως μέρος του πολιτισμού LGBT πραγματοποιήθηκε ένας αυτοσχέδιος «γάμος» των δύο αγοριών για την εξοικείωση των μαθητών με την ανοχή και την ευαισθητοποίηση. Την παρουσίαση παρακολούθησαν η δασκάλα, οι γονείς, και ένας εκπρόσωπος του δήμου.

Για τη μητέρα του ενός παιδιού, του Otto, ήταν «μια ενδιαφέρουσα εμπειρία», τα παιδιά, είπε, «θα θυμούνται όταν μεγαλώσουν και θα αποφασίσουν να παντρευτούν ως ένας άνδρας ή μια γυναίκα,« γράφει η εφημερίδα Het Nieuwsblad.
Την ίδια στιγμή, η δασκάλα των παιδιών, Lies Van Maldergem, είπε ότι η πλασματική νομική ένωση των δύο παιδιών του ίδιου φύλου ‘δεν έχει τίποτα να κάνει με την ομοφυλοφιλία. Τα μικρά παιδιά μαθαίνουν και μαθαίνουν για την κοινωνική δομή της κοινωνίας.’
Το ερώτημα βέβαια που τίθεται είναι πως δεν έχει καμία σχέση με την ομοφυλοφιλία μία τέτοια κίνηση; Ο Θεός συνέζευξε άρρεν και θήλυ εις σάρκαν μίαν και όχι άρρεν συν άρρεν. Μην μπερδεύουμε τα παιδιά και μην τους προβάλλουμε λανθασμένα πρότυπα. Είναι επικίνδυνα πράγματα αυτά. Και δεν νομίζω στην Ελλάδα να υπάρχουν τέτοιοι εκπαιδευτικοί που θέλουν να εκφυλίσουν την κοινωνία. Τουλάχιστον το εύχομαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση