Εκκλησιαστικό Ρητό

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Έπιασε δουλειά η νέα διοίκηση του Ηρακλή Ψαχνών. Το νέο email της ομάδας. Ετοιμάζεται η νέα της ιστοσελίδα. Ολοκληρώνονται οργανωτικά ζητήματα.

Μετά τον ορισμό των καθηκόντων της νέας διοίκησης του Α.Ο. Ηρακλής Ψαχνών, όλα τα μέλη που απαρτίζουν την διοίκηση και ο καθένας στον τομέα του, έχουν πιάσει δουλειά. Έτσι σε πρώτη φάση ο τομέας επικοινωνίας σε συνεργασία με το Δ.Σ. ετοίμασε το νέο email της ομάδας το οποίο είναι iraklespsahnwnao@gmail.com και που εκεί θα μπορούν να επικοινωνούν όσοι θέλουν ηλεκτρονικά με τον τομέα.Παράλληλα το email αυτό θα χρησιμοποιείται ως επίσημο email, από το οποίο θα ενημερώνονται ηλεκτρονικά τόσο τα ΜΜΕ όσο και οι εμπλεκόμενοι θεσμικοί φορείς για ζητήματα που αφορούν την ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών.

Εντός των επόμενων ημερών θα είναι έτοιμο το νέο site της ομάδας, όπου εκεί πέρα από την ιστορική αναφορά που θα υπάρχει, θα υπάρχουν νέα για όλες τις εξελίξεις που δρομολογούνται και θα γίνεται ενημέρωση του φίλαθλου κοινού σε ότι αφορά την αγωνιστική και όχι μόνο δραστηριότητα του Ηρακλή Ψαχνών.
Το τηλέφωνο επικοινωνίας παραμένει προς το παρόν το ίδιο με αριθμό 2228025637 αλλά τις επόμενες ημέρες και κατόπιν ενεργειών της διοίκησης ο Ηρακλής Ψαχνών θα αποκτήσει νέα τηλεφωνική γραμμή, η οποία θα ανακοινωθεί, προκειμένου να γίνεται η επικοινωνία με την ομάδα και την διοίκησή της.
Τώρα σε ότι αφορά διαδικαστικά θέματα η διοίκηση ολοκληρώνει όλα εκείνα τα ζητήματα που αφορούν φορολογικά την ομάδα, συγκεντρώνοντας όλες τις υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί, οι οποίες δεν είναι και λίγες, ενώ παράλληλα βρίσκεται σε συνεχείς επαφές προκειμένου στο χρόνο που έχει προσδιοριστεί η ομάδα να είναι έτοιμη σε όλους τους τομείς να παρουσιαστεί στο φίλαθλο κοινό με διευθετημένα όλα τα ζητήματα οργανωτικά και οικονομικά που την απασχολούν.
Αυτό που διακρίνει όλα τα μέλη είναι η διάθεση και παρά τα όσα ακούγονται από κάποιες πλευρές, να είναι όλα έτοιμα και κατόπιν θα γίνουν ανακοινώσεις και συνεντεύξεις τύπου οι οποίες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον σε ότι αφορά την ενημέρωση πρωτίστως των φιλάθλων και κατόπιν όλων των ενδιαφερομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση