Εκκλησιαστικό Ρητό

Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2016

Γιορτή λήξης της Β΄Κατασκηνωτικής Περιόδου στις κατασκηνώσεις της Ιεράς Μητρόπολης Χαλκίδας

Στον κατάμεστο από γονείς, χώρο εκδηλώσεων της Κατασκήνωσης τα παιδιά παρουσίασαν τραγούδια, σκετς, χορευτικά και διδακτικές ιστορίες και αφηγήσεις, προκαλώντας ενθουσιασμό στους παρισταμένους. Όλα όσα είχαν ετοιμαστεί ήταν αποτέλεσμα δραστηριοποίησης και προετοιμασίας των στελεχών και των κατασκηνωτριών από κοινού, κάτι το οποίο τόνισε και ο Σεβασμιώτατος κατά την καταληκτήρια ομιλία του.

Πιο συγκεκριμένα, στο λόγο του ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος εξέφρασε την ευαρέσκεια του, γιατί κατόρθωσε να είναι παρών και σε αυτή την εορτή, συνεχάρη όλους όσους συνετέλεσαν για την επιτυχή διεξαγωγή και αυτής της περιόδου και της εορτής της και δεν απέφυγε να υπενθυμίσει στους επισκέπτες γονείς πως κάθε τι που παρέχεται και το απολαμβάνουν τα παιδιά κατά την παραμονή τους στις κατασκηνώσεις, είναι προϊόν ανύστακτης φροντίδας και λεπτομερούς επιμελείας της τοπικής μας Εκκλησίας.
Στην Κατασκήνωση από την Τρίτη 19 Ιουλίου και για δέκα ημέρες θα βρεθούν 110 κορίτσια της Γ΄ Κατασκηνωτικής Περιόδου (Λυκείου), τα οποία θα παραμείνουν έως τις 28 Ιουλίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση