Εκκλησιαστικό Ρητό

Τρίτη, 30 Αυγούστου 2016

Έκκληση για τον εντοπισμό του σκυλιού που κάποιος βασάνισε άγρια με σύρματα στο χωριό Καθενοί Εύβοιας

Στο χωριό Καθενοί της Εύβοιας περιφέρεται ένα πολύ σκυλί το οποίο κάποιος βασάνισε άγρια με σύρματα και καλώδια τα οποία έσφιξε γερά γύρω από τον λαιμό του. Το ζώο κάποιοι το είδαν τις 24 Αυγούστου και κάποιοι άλλοι εδώ και μερικές μέρες το ψάχνουν για να το βοηθήσουν χωρίς αποτέλεσμα.
Η Αλεξάνδρα Παπαστάμου, που ενημερώθηκε για το έγκλημα, το αναζητάει από τις 25 Αυγούστου ανεπιτυχώς και απευθύνει έκκληση και μέσω του www.zoosos.gr σε όποιους μπορούν να την βοηθήσουν στον εντοπισμό του. Αν μπορείτε να συμβάλετε επικοινωνήστε μαζί της μέσω facebook εδώ ή στο τηλέφωνο: 6932656091. Η περιοχή των Καθενών βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Δίρφη. Διοικητικά ανήκει στο Δήμο Διρφύων - Μεσσαπίων, απέχει 8 χιλιόμετρα από τη Στενή και 23 χιλιόμετρα βορειοανατολικά της Χαλκίδας.
KathenoiEviasSkylos (2)
Το σκυλί – αν και δεν φαίνεται στις φωτογραφίες – έχει σύρματα και καλώδια γύρω από τον λαιμό του και ίσως να κατάφερε να ξεφύγει από τον βασανιστή του ή ο σαδιστής να το εγκατέλειψε λίγο πριν το αποτελειώσει. Ο θάνατος του θα είναι πολύ βασανιστικός αν δεν βρεθεί σύντομα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση