Εκκλησιαστικό Ρητό

Παρασκευή, 2 Σεπτεμβρίου 2016

Ψαθάς για τα κρούσματα ελονοσίας στους Καθενούς: "Είναι τυχαία και εισαγόμενα. Να μην ανησυχούν οι δημότες. Είμαστε σε επαφή με όλους τους υγειονομικούς φορείς".

Επικοινωνία είχαμε πριν από λίγα λεπτά με τον Δήμαρχο κο Γιώργο Ψαθά σχετικά με το ζήτημα της διαπίστωσης δύο περιστατικών ελονοσίας στο δημοτικό διαμέρισμα των Καθενών. Ο κος Δήμαρχος ήταν ενημερωμένος ήδη και μας είπε ότι τα περιστατικά αφορούν εισαγόμενες περιπτώσεις, χωρίς να έχουν καμία σχέση με δημότες του Δήμου μας. Επίσης μας ενημέρωσε ότι ο Δήμος είναι σε συνεχή επαφή με τις υπηρεσίες υγιεινής της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και ήδη ο Δήμος από την περασμένη εβδομάδα έχει προχωρήσει σε απεντόμωση τόσο στην περιοχή των Καθενών όσο και ευρύτερα στον Δήμο μας.


Χαρακτήρισε τα περιστατικά τυχαία και εμφανίστηκε καθησυχαστικός σε ότι αφορά την δημόσια υγεία στον Δήμο μας σε σχέση με το συγκεκριμένο ζήτημα.

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε ο Δήμος παρακολουθεί με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τόσο τα δύο περιστατικά που έχουν διαπιστωθεί όσο και το ζήτημα αυτό καθαυτό που αφορά την ελονοσία, βρίσκεται σε επαφή με όλους τους υγειονομικούς φορείς.
eviawelle

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση