Εκκλησιαστικό Ρητό

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

Ευχαριστήριο μήνυμα Δημάρχου στους συμμετέχοντες φορείς της επιχείρησης κατάσβεσης της πυρκαγιάς στη θέση Ξηροβούνι, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

Η εκδήλωση φωτιάς το μεσημέρι της Κυριακής, 2 Οκτωβρίου 2016, στη θέση Ξηροβούνι του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, αν και απροσδόκητη, δεν κατάφερε να αιφνιδιάσει τις συντονισμένες προσπάθειες του συνόλου των επίγειων και εναέριων δυνάμεων πυρόσβεσης που επιστρατεύτηκαν για την αντιμετώπισή της, σε ένα από τα πιο δυσπρόσιτα σημεία του Δήμου.


Αναγνωρίζοντας την επιτυχία της επιχείρησης πυρόσβεσης, ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων, κ. Γεώργιος Ψαθάς, θέλησε να εκφράσει δημοσίως τις θερμές ευχαριστίες του σε όλους όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή που, από την πρώτη στιγμή, έσπευσαν να συνδράμουν στο έργο της κατάσβεσης, αναλαμβάνοντας καίριους ρόλους ο καθένας:

· την Πυροσβεστική Υπηρεσία,

· τη Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας,

· την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και τις Περιφερειακές Ενότητες Εύβοιας και Βοιωτίας

· τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ευβοίας

· το Εθελοντικό Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Ψαχνών,

· το Σύλλογο Εθελοντικών Δυνάμεων Δασοπροστασίας και Διάσωσης Ψαχνών,

· την Ομάδα Διαχείρισης Κρίσεων,

· το Δασαρχείο Χαλκίδας,

· τους κατοίκους της Τ.Κ. Μίστρου και τους εθελοντές εν γένει που, με την ανιδιοτελή βοήθειά τους, επιτάχυναν την ολοκλήρωση της προσπάθειας.

Η καθολική και άμεση ανταπόκριση όλων των παραπάνω φορέων κατάφερε να θέσει έγκαιρα την πυρκαγιά υπό έλεγχο, αποφεύγοντας απώλειες μεγάλης κλίμακας και επισφραγίζοντας την αίσια και αποτελεσματική έκβαση της όλης επιχείρησης.

Ο Δήμαρχος
Διρφύων-Μεσσαπίων
Γεώργιος Ψαθάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση