Εκκλησιαστικό Ρητό

Τρίτη, 4 Οκτωβρίου 2016

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε στα Ψαχνά η 3η Εθελοντική Αιμοδοσία της Τράπεζας Αίματος του Δήμου Διρφύων – Μεσσαπίων, που αποτελεί πλέον θεσμό για το Δήμο μας.

Η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών – τακτικών αλλά και νέων - ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η επιτυχία ήταν μεγάλη και αυτό οφείλεται σε όλους εσάς που ανταποκριθήκατε με προθυμία στο κάλεσμά μας. Η συμβολή σας στο κοινωνικό έργο, τόσο αυτών που αιμοδοτήσατε όσο και αυτών που προσήλθατε και είχατε την καλή πρόθεση να δώσετε αίμα αλλά δεν μπορέσατε για διάφορους λόγους, αποτελεί πράξη αγάπης και αλληλεγγύης για το συνάνθρωπό μας.
Μεγάλη ήταν και η προσφορά κάποιων ανθρώπων και επιχειρήσεων -ο καθένας με το δικό του τρόπο- στην οργάνωση και διεκπαιρέωση της αιμοδοσίας και τούς ευχαριστούμε θερμά που είναι πάντα δίπλα μας και μάς στηρίζουν.
Στην εκδήλωση συγκεντρώθηκαν 146 φιάλες αίματος, που θα είναι στη διάθεση των συμπολιτών μας σε περίπτωση ανάγκης, ενώ αρκετοί συνδημότες μας γράφτηκαν ως δότες μυελού των οστών.
Η Επιτροπή Αιμοδοσίας του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων συγχαίρει και ευχαριστεί όλους τους δημότες για τη συνεχή και πολύτιμη συνεισφορά τους στην ανάπτυξη του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας στο Δήμο μας.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
ΔΗΜΟΥ ΔΙΡΦΥΩΝ - ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση