Εκκλησιαστικό Ρητό

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Εισήγηση Δημάρχου Γιώργου Ψαθά για μετονομασία του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διρφύων-Μεσσαπίων με έδρα την Λούτσα σε "Θάλεια Καλαμπαλίκη"

Πριν από λίγες ημέρες έφυγε από την ζωή μία πολύ δραστήρια και αξιόλογη γυναίκα η οποία είχε προσφέρει πάρα πολλά στην εκπαίδευση και που ονειρευόταν να προσφέρει ακόμη περισσότερα. Πρόκειται για την Θάλεια Καλαμπαλίκη η οποία από το 1997 μέχρι και σήμερα ήταν υπεύθυνη Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης στα σχολεία του νομού Ευβοίας.
Η Θάλεια μεταξύ των άλλων είχε κάνει αρκετές δράσεις περιβαλλοντικού περιεχομένου στην τοπική κοινότητα της Λούτσας και με την βοήθειά της αναδείχθηκε το χωριό αυτό ως το καθαρότερο χωριό της Εύβοιας. Επίσης όραμα της Θάλειας ήταν να λειτουργήσει το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων με έδρα την Λούτσα, στο οποίο θα μπορέσουν να γίνουν πάρα πολλές δράσεις και εκδηλώσεις για το περιβάλλον. Όμως δεν πρόλαβε να το δει αυτό, γιατί έφυγε τόσο νωρίς και τόσο άδοξα από την ζωή.
Για αυτό εις μνήμη της Θάλειας ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Ψαθάς εισηγείται το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Διρφύων-Μεσσαπίων με έδρα την Λούτσα να μετονομαστεί σε Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης “Θάλεια Καλαμπαλίκη” και αφού γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες που χρειάζονται η Θάλεια θα ζει για πάντα μαζί μας μέσω του Κεντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση