Εκκλησιαστικό Ρητό

Πέμπτη, 3 Νοεμβρίου 2016

Δελτίο Τύπου Δημάρχου Πρόγραμμα Καθαρισμού Κάδων Αποκομιδής Απορριμμάτων του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων

Έπειτα από σχετική παραχώρηση ειδικού οχήματος (πλυντηρίου κάδων) από το ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας Α.Ε. και υπό την επίβλεψη του αρμόδιου σε θέματα ποιότητας ζωής και ανακύκλωσης Αντιδημάρχου Διρφύων-Μεσσαπίων, κ. Αντώνη Σπαθή, ξεκίνησε χθες, 2 Νοεμβρίου 2016, το 3ο σε σειρά Πρόγραμμα Καθαρισμού Κάδων Αποκομιδής Απορριμμάτων στο Δήμο μας.

Οι περιοχές που εντάχθηκαν στην πρώτη ημέρα του εν λόγω Προγράμματος ήταν τα Ψαχνά, η Καστέλλα και τα Πολιτικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στην πλύση των κάδων που βρίσκονται πλησίον των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος και, εν γένει, περιοχών όπου εντοπίζεται έντονο το πρόβλημα της οσμής των κάδων. Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί ο καθαρισμός των κάδων στο σύνολο των Κοινοτήτων του Δήμου, τόσο της Δ.Ε. Μεσσαπίων όσο και της Δ.Ε. Διρφύων – κάτι που αναμένεται να ολοκληρωθεί σε ορίζοντα ενός μήνα.
Η αναβάθμιση της καθαριότητας στο σύνολο του Δήμου και η διαφύλαξη της δημόσιας υγείας συνιστούν κύριο μέλημά μας, καθώς αποτελούν βασικό μοχλό για την προαγωγή της ποιότητας ζωής των δημοτών μας. Για το λόγο αυτό, είναι εξίσου σημαντικό να επισημανθεί πως και οι δημότες από την πλευρά τους μπορούν να συμβάλλουν, έχοντας πάντα κατά νου ότι η ρίψη απορριμμάτων χωρίς σακούλες στους κάδους επιδεινώνει το πρόβλημα των οσμών, γι’ αυτό και θα πρέπει να την αποφεύγουν.
unnamed

unnamed1
unnamed2
unnamed3
Ο Δήμαρχος
Διρφύων – Μεσσαπίων
Γεώργιος Ψαθάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση