Εκκλησιαστικό Ρητό

Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2016

Τρεις φωτιές εχθές σε Κολοβρέχτη, Καθενούς και Άγιο Αθανάσιο

Στις 12/11/16 στις 05:50 ειδοποιηθήκαμε από την Π. Υ. Χαλκίδας για φωτιά στο λιβάδι στην περιοχή «Κολοβρέχτης» Ψαχνών. Άμεσα αναχώρησαν δύο οχήματα με τέσσερις εθελοντές και λίγο αργότερα αναχώρησε ακόμη ένα όχημα με δύο εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως καιγόταν έκταση με καλάμια σε εμβαδόν περίπου ενός στρέμματος. Η φωτιά σβήστηκε σε σύντομο χρονικό διάστημα πριν πάρει διαστάσεις. Στο συμβάν ήταν και δυνάμεις της Π.Υ. Χαλκίδας.

Στις 12/11/16 και ώρα 08:50 ειδοποιηθήκαμε από την Π.Υ. Χαλκίδας για φωτιά στους Καθενούς. Άμεσα αναχώρησε ένα όχημα μας με δύο εθελοντές. Στο σημείο διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για ελεγχόμενη. Η φωτιά σβήστηκε από το πλήρωμα του οχήματος της Π.Υ. Χαλκίδας.
Στις 12/11/16 και ώρα 18:15 ειδοποιηθήκαμε από την Π.Υ. Χαλκίδας για φωτιά στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου του Δ. Διρφύων-Μεσσαπίων. Άμεσα αναχώρησαν δύο οχήματα μας με τέσσερις εθελοντές. Στον τόπο του συμβάντος διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για εστία που είχε ανάψει αγρότης και ο οποίος την είχε εγκαταλείψει , με αποτέλεσμα να έχει επεκταθεί στην γύρω βλάστηση. Η φωτιά έκαψε περίπου δέκα τ.μ. Για το συμβάν κινήθηκαν και δυνάμεις της Π.Υ. Χαλκίδας.
ΣΕΔΔΔ ΨΑΧΝΏΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση