Εκκλησιαστικό Ρητό

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Εκπολιτιστικός Σύλλογος Μακρυμάλλης: "επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των εκτελεσθέντων συγχωριανών μας από τα στρατεύματα κατοχής στις 23 Ιανουαρίου 1944".ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΚΡΥΜΑΛΛΗΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σας ενημερώνουμε ότι σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, έγινε στο Συνοικισμό Μακρυμάλλης, στον Ιερό Ναό Οσίου Ιωάννου του Ρώσσου, επιμνημόσυνη δέηση στη μνήμη των εκτελεσθέντων συγχωριανών μας από τα στρατεύματα κατοχής στις 23 Ιανουαρίου 1944.


Την τελετή παρακολούθησαν ο Δήμαρχος Διρφύων – Μεσσαπίων Γιώργος Ψαθάς, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Κοντογιάννης, οι πρόεδροι της αντιπολίτευσης Γιάννης Μπουροδήμος και Βασίλης Ηλιάδης, ο πρόεδρος του τοπικού συμβουλίου Ψαχνών Δημήτρης Γιαννούτσος, αρκετοί Σύμβουλοι και πλήθος κόσμου. Παραβρέθηκε και η Φιλαρμονική του Δήμου υπό τη διεύθυνση του Χριστόδουλου Μετοχιάτη.

Η γραμματέας του Συλλόγου Αγγελική Μπαρσάκη είχε την ευθύνη του τυπικού ενώ για τα γεγονότα της ημέρας εκείνης μίλησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Στέφανος Μουτουσίδης. Στεφάνι κατέθεσαν ο Δήμαρχος Γιώργος Ψαθάς εκ μέρους του Δήμου και για τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο ο Σταμάτης Κόκκινος.

Στη συνέχεια προσφέρθηκε καφές στην ταβέρνα της Μαρίας Δούδαλης.
Σ.Π.Π

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά της Φιλαρμονικής του Δήμου και το μαέστρο τους Χριστόδουλο Μετοχιάτη καθώς και τον Ηλία Κουνή (Πλατάνα) για την προσφορά εδεσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση