Εκκλησιαστικό Ρητό

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Πολλά τα προβλήματα λόγω ολικού παγετού σε μετακινήσεις και υδροδότηση. Επί ποδός ο Δήμος και ο ΣΕΔΔΔ καθ' όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου.Πολλά είναι τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί τόσο στην πόλη των Ψαχνών όσο και σε πολλά τοπικά διαμερίσματα του Δήμου λόγω χιονιού και ολικού παγετού. Πέραν από προβλήματα μετακίνησης λόγω πάγου, προβλήματα υπάρχουν και στην υδροδότηση, αφού πολλά σπίτια και καταστήματα λόγω του παγετού δεν τρέχει νερό στις βρύσες τους.

Οι πολίτες φοβούνται ότι προβλήματα θα είναι ακόμη μεγαλύτερα αν τελικά "χτυπήσει" και πάλι το κύμα χιονιά τον Δήμο μας, που σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα κάνει την εμφάνισή του από τις πρώτες βραδινές ώρες.

Πάντως από την μεριά του ο Δήμος και οι Εθελοντές Δασοπυροσβέστες βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες καθ' όλη την διάρκεια του εικοσιτετραώρου επί ποδός και κάνουν ότι είναι δυνατόν για να υπάρξουν όσο γίνεται λιγότερα προβλήματα. Και συνιστούν σε όλους μας υπομονή και να μην γίνονται άσκοπες κινήσεις και μετακινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση