Εκκλησιαστικό Ρητό

Δευτέρα, 9 Ιανουαρίου 2017

Ολικός παγετός στον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων. Ψαθάς: 'Προσοχή στους πολίτες να μην γίνονται άσκοπες μετακινήσεις. Κλειστά τα σχολεία σήμερα και αύριο". Αναμένονται εκ νέου χιονοπτώσεις από το βράδυ σύμφωνα με την ΕΜΥ!Ολικός παγετός υπάρχει σήμερα σε ολόκληρο τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων με τις θερμοκρασίες να κατρακυλούν στους -5, -6 και -7 και σε περιπτώσεις και στους -8 βαθμούς Κελσίου.

Σε επικοινωνία που είχαμε πριν από λίγη ώρα με τον Δήμαρχο Διρφύων-Μεσσαπίων κο Ψαθά μας ανέφερε ότι δεν θα πρέπει να γίνονται άσκοπες κινήσεις τόσο από την μεριά των οδηγών όσο και από την μεριά των πεζών, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος ατυχήματος ή τραυματισμού.

Επίσης μας ανέφερε ότι επισήμως τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά και σήμερα και αύριο και θα γίνει επανεκτίμηση της κατάστασης.

Κλείνοντας θα πρέπει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία θα υπάρξει από τις πρώτες βραδινές ώρες επιδείνωση του καιρού με χιονοπτώσεις, οι οποίες κατά την διάρκεια της νύχτας θα ενταθούν. Βελτίωση αναμένεται από την Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση