Εκκλησιαστικό Ρητό

Πέμπτη, 2 Φεβρουαρίου 2017

Ερώτηση Ηλιάδη "Ποιες κινήσεις έχουν γίνει για την προστασία των διερχόμενων οχημάτων και των οδηγών στον Κολοβρέχτη".Το τελευταίο διάστημα, όπως έχουμε και εμείς αναφέρει σε ρεπορτάζ μας πάνω από τρία ατυχήματα έχουν σημειωθεί στον δρόμο προς "Κολοβρέχτη" εκ των οποίων τα δύο ήταν και θανατηφόρα. Από το ένα ατύχημα δύο αθίγγανοι έχασαν την ζωή τους και ένας τραυματίστηκε ελαφριά, ενώ από το δεύτερο ατύχημα ένας αλλοδαπός έχασε την ζωή του και ένας άλλος τραυματίστηκε σοβαρά.

Με αφορμή τα παραπάνω γεγονότα, ερώτημα κατέθεσε στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κος Ηλιάδης, αν και το συγκεκριμένο σημείο είναι στα όρια της Περιφέρειας, αν πρόκειται από την μεριά του Δήμου να γίνουν κάποιες κινήσεις, ώστε να μην θρηνήσουμε και άλλα θύματα.

Στο ερώτημα του κου Ηλιάδη απάντησε ο Δήμαρχος Διρφύων-Μεσσαπίων κος Ψαθάς, λέγοντάς του ότι από την Περιφέρεια θα πραγματοποιηθεί έργο βελτίωσης οδών, όπου εντάσσεται και 1,5 χιλιόμετρο από "Δύο Βουνά" έως "Κολοβρέχτη". Ενώ από την μεριά του Δήμου γίνονται προσπάθειες ώστε να ενταχθεί και στροφή του "Αη Γιώργη".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση