Εκκλησιαστικό Ρητό

Πέμπτη, 2 Μαρτίου 2017

Ευχαριστήριες επιστολές από Φλόγα, Χαμόγελο του Παιδιού και Κιβωτό του Κόσμου, προς όλους όσους συμμετείχαν στο σχολικό φιλανθρωπικό Bazaar Διρφύων-ΜεσσαπίωνΘεσμός έχει γίνει τα τελευταία χρόνια να γίνεται στην πόλη των Ψαχνών λίγο πριν τις εορτές των Χριστουγέννων φιλανθρωπικό Bazaar από τα σχολεία του Δήμου Διρφύων-Μεσσαπίων, όπως πραγματοποιήθηκε και το 2016. Τα χρήματα τα οποία μαζεύτηκαν δόθηκαν στο Ίδρυμα Φλόγα, στο Χαμόγελο του του Παιδιού και στην Κιβωτό του Κόσμου. Έτσι και τα τρία Ιδρύματα, έστειλαν ευχαριστήριες επιστολές προς όλα τα σχολεία που συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό Bazaar.

Θα πρέπει σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι καλό είναι να γίνουμε όλοι μας μιμητές αυτών των ανθρώπων και να βοηθούμε με όποιο τρόπο είναι δυνατόν και όπου είναι εφικτό, ώστε να μπορέσουμε να δίνουμε λίγη χαρά στους συνανθρώπους μας και ειδικότερα στα παιδιά, που βρίσκονται στις πιο ευαίσθητες ηλικίες και επειδή αυτά είναι το μέλλον.

Συγχαρητήρια αξίζουν όλοι μικροί και μεγάλοι που συμμετείχαν στο φιλανθρωπικό Bazaar και που έδωσαν λίγη χαρά στους συνανθρώπους μας.

Ακολουθούν οι ευχαριστήριες επιστολές.Κάντε κλικ πάνω στις εικόνες για να δείτε τις επιστολές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση