Εκκλησιαστικό Ρητό

Σάββατο, 6 Μαΐου 2017

Εκ νέου προσπάθεια εξαπάτησης ηλικιωμένης από άγνωστο στα Ψαχνά.

Άλλο ένα περιστατικό εξαπάτησης ή προσπάθειας εξαπάτησης ηλικιωμένης πριν από μερικές ημέρες στα Ψαχνά. Συγκεκριμένα ηλικιωμένη γυναίκα, είδε ξαφνικά να ανοίγει η πόρτα του σπιτιου της και να εισέρχεται σε αυτό άγνωστος ο οποίος με περίσσιο θράσος ήθελε να την ενημερώσει για το θα συμβεί όταν θα γίνει η Αποκάλυψη.
Μιλώντας της στον ενικό προσπάθησε να την απασχολήσει την ώρα, που από την βόρεια είσοδο του σπιτιού μπήκε σε αυτό ένας άλλος άνδρας, ο οποίος την ώρα που ο άλλος την απασχολούσε, κινήθηκε προς το μέρος της. Η ηλικιωμένη ψύχραιμη άρχισε να τους φωνάζει, πετώντας στην κυριολεξία έξω τον πρώτο και φωνάζοντας στον άλλον, επικαλούμενη τον σύζυγό της και φωνάζοντας τα παιδιά της, οι οποίοι όμως έλειπαν το σπίτι αλλά η ηλικιωμένη γυναίκα ψύχραιμα συμπεριφέρθηκε σαν να ήταν εκεί. Οι δύο άγνωστοι τράπηκαν σε φυγή, μπήκαν σε Ι.Χ το οποίο είχαν παρκάρει δίπλα από το σπίτι και εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα.

Όπως η ίδια η γυναίκα μας είπε, θεωρεί σίγουρο ότι η προσπάθεια τους ήταν ή να την εξαπατήσουν ή απασχολώντας τη ο δεύτερος άγνωστος να ψάξει το σπίτι και να κλέψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση