Εκκλησιαστικό Ρητό

Παρασκευή, 2 Ιουνίου 2017

Ψαχνιώτης ήταν ο χειριστής του Mirage 2000 που έπεσε στο Αιγαίο

Ο Κώστας Φάλκος είναι ο χειριστής του μαχητικού Mirage 2000 που κατέπεσε μετά από μηχανική βλάβη στα ανοιχτά της Σκοπέλου κατά τη διάρκεια άσκησης.
Σύμφωνα με το eviazoom ο υποσμηναγός είναι εμπειρότατος. Η εκπαίδευση και η ψυχραιμία του φάνηκαν άλλωστε καθώς εκτελώντας μια δύσκολη άσκηση το σενάριο της οποίας προέβλεπε εμπλοκή με δυο “εχθρικά” αεροσκάφη είχε ότι το αεροσκάφος του τον εγκαταλείπει και κατάφερε να βγει ζωντανός.

Μάλιστα το γεγονός ότι το αεροσκάφος παρέμεινε στην επιφάνεια της θάλασσας για ώρες δείχνει ότι ο χειριστής του, ο 28χρονος Κώστας Φάλκος το εγκατέλειψε αφού το έφερε, παρά τη βλάβη, σε τέτοια θέση ώστε να μπορεί να το εγκαταλείψει με ασφάλεια. Κίνηση που αποδεικνύει την άρτια εκπαίδευση και τον χαρακτήρα του.

Ο Κώστας Φάλκος κατάγεται από τον Δήμο Διρφύων-Μεσσαπίων και είναι γιος του Γιάννη Φάλκου από τα Πολιτικά και της Κατερίνας Μανάρη από τα Ψαχνά. Οι γονείς του, ο μικρότερος αδερφός του αλλά και η μνηστή του, νιώθουν υπερήφανοι για τον Κώστα. Η μητέρα του μιλώντας στην εβδομαδιαία εφημερίδα "Ευβοϊκή Γνώμη" ανέφερε ότι: "Αυτό που ένιωσα εκείνη την στιγμή εύχομαι να μην το νιώσει καμία μάνα. Μου κόπηκαν τα πόδια και φοβήθηκα για την ζωή του παιδιού μου. Όταν έμαθα ότι είναι καλά το παιδί μου αναστήθηκα. Τον επισκεφθήκαμε αμέσως στο Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και το πρώτο πράγμα που κάναμε ήταν να τον κλείσουμε στην αγκαλιά μας".

Η κίνηση του Κωνσταντίνου πέραν από τους οικείους του κάνει υπερήφανους όλους τους δημότες αλλά και όλους τους Ευβοείς.

Φωτό eviazoom Πληροφορίες eviazoom και Ευβοϊκή Γνώμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Αναζήτηση